Kémény méretezés

KESA — ALADIN méretező program

 

Cégünk a németországi KESA partnere, amely a kesa-aladin programot fejleszti és forgalmazza.

A kesa-aladin számítógépes program az EN 13384 szabvány szerinti professzionális kéményszámításhoz szükséges szoftver. A kesa-aladinnal egy olajkazán háromrétegű kéménye ugyanolyan egyszerűen kiszámítható, mint egy komplex kazánház öt kondenzációs kazánjának kaszkád csatlakozása.

A kesa-aladin program folyamatosan fejlődik, ahogy a szabványok és előírások változnak. Emellett folyamatosan jelennek meg a piacon új készülékek, égéstermék-elvezető rendszerek vagy egyéb füstgázelvezető rendszerelemek, melyek jellemző adatai folyamatosan kerülnek be a programba.

A szoftver karbantartásának részeként bármikor letöltheti az új információkat és az új verziót a www.kesa.de weboldalról, beleértve az aktuális jellemző adatokat (készülékek, égéstermék-elvezető rendszerek, huzatkorlátozók, hangtompítók, füstgázelvezető rendszerek stb.), vagy a beépített LiveUpdate funkcióval frissítheti a jellemző adatokat és információkat a szoftverben.

Az árak kérésre elérhetők az ajanlatkero@almeva.hu e‑mail címen.

A program grafikailag nagyon áttekinthető, a vele való munka egyszerű, gyors és kellemes. A szoftver futtatásához több világnyelv közül választhatunk.

A program segítségével optimalizálhatja a kéményt vagy kiszámíthatja a nyomás- és hőmérsékletviszonyokat az összes rendelkezésre álló átmérőnél.

Cégünk jelenleg a kazánok, kályhák vagy más készülékek gyártóival, valamint az égéstermék-elvezető rendszerek gyártóival kommunikál annak érdekében, hogy a szoftver naprakész adatokat tartalmazzon a Cseh és Szlovák Köztársaságban forgalmazott termékekről.

A teljes verzió megvásárlása után megkapja tőlünk a licencadatokatat, amelyek “feloldják” a szoftver teljes verzióját, beleértve a kért nyelvet.

A licenckulcs generálásához tudnunk kell: név, vezetéknév, cég, cím, ÁFA szám, telefonszám és e‑mail cím, ahová a kulcsot elküldhetjük. Kérjük, hogy a szoftver megrendelését a megrendeles@almeva.hu  címre küldje.

 

 

Nyomtatás és e‑mail