Funkcionalitás

A kapcsolódási technikával és a formai pontossággal az Almeva ® termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. Az Almeva ® speciális idomokkal.

 

Menetes csatlakozás

Menetes csatlakozásA menetes csatlakozót több helyen is tudjuk alkalmazni a füstgáz-elvezetés során. Pl.: hangtompítok behelyezése, flexibilis és merevfalú csövek találkozásánál, ideiglenes füstgáz-elvezetések stb… Ez lehetővé teszi a problémamentes karbantartást és az üzemeltetés ellenőrzését. A szerelésnél ügyelni kell a technológiai utasítások betartására.

 

Kondenz leválasztó

 

Kondenz leválasztóA szerkezeti kialakítás biztosítja a problémamentes kondenzátum leeresztést. A kialakítás során elhelyezett kilépőél biztosítja a sár és iszap felfogását, elkerülve ezzel a szifon eltömődését, így teljesen biztonságos a működés. A csavaros kupak és a leszerelhető komponens lehetővé teszi az ellenőrzést és a tisztítást.

 

 

Ellenőrző zárófedél

 

Ellenőrző zárófedélAz ellenőrző zárófedél ellenőrzést és mérési lehetőségeket tesz lehetővé. Nyomásálló és szivárgásmentes. Ha füstgáz mérésre van szükség, akkor ezt a kupakon elhelyezett mérési ponton tudjuk megtenni a zárókupak eltávolításával.